De beste houten trappen in Margraten en regio Zuid-Limburg

Contact
Trap icoon

U wilt uw woning graag een persoonlijke en warme uitstraling geven? Kies voor een houten trap van Timmerbedrijf Somers. Hout leeft en doet leven. Dit ziet u direct terug bij een houten trap in uw woning of bedrijfspand. We zijn een gespecialiseerde trappenmaker in de regio Zuid-Limburg. Bij ons bent u welkom voor het gehele proces, van begin tot eind. Ontdek zelf onze vakbekwaamheid en expertise in het vervaardigen en plaatsen van houten trappen. We helpen onze klanten graag met een advies op maat.

Uw eigen houten trap

Timmerbedrijf Somers is al jaren gespecialiseerd in het produceren, leveren en plaatsen van alle soorten houten trappen voor particulieren en bedrijven. Voor ieder huis bieden we passende stijlen en spijlen. We komen graag bij uw woning of bedrijfspand langs om advies op maat te geven voor de juiste trap. 


Dit kan een eenvoudige vurenhouten trap zijn, maar ook een bijzondere eikenhouten trap. We ontwerpen bijna alle trappen zelf in onze werkplaats in Margraten. Zo kunnen we elke soort trap leveren.

Groot aanbod in hout

Bij het kiezen van een houten trap moeten we natuurlijk ook kijken naar de houtsoort. Dit bepaalt namelijk voor een groot deel hoe de trap er uiteindelijk uit komt te zien. Bij het kiezen van de juiste houtsoort kijken we naar twee verschillende criteria: de natuurlijke kleur en de duurzaamheid van de houtsoort. De kleur heeft natuurlijk direct invloed op de uitstraling van uw woning. Bij duurzaamheid kijken we naar de natuurlijke weerstand van de trap. Hoe vaak de trap gebruikt wordt, heeft invloed op uw keuze. De beste houtsoort voor uw trap is dus afhankelijk van een aantal elementen.

Bij Timmerbedrijf Somers zijn we gespecialiseerd in het werken met alle houtsoorten. 


Veelgebruikte houtsoorten voor het maken van houten trappen zijn:

  • Vurenhout 
  • Beukenhout
  • Eikenhout 
  • Mahoniehout 
  • Esdoorn/Essen